Het moet allemaal niet veel gekker worden

20 mei

De breuk tussen Volendams galmbakkie Jan Smit en lekker ding Yolanthe Cabau van Casbergen is definitief. Zelfs de journaals van gisteravond maakten d’r melding van. Wat nou Somalische piraten of de wereldcrisis?  De split tussen Yo en Jan is pas wereldnieuws.

jan-smit-en-yolanthe-thumbYolanthe pakt nu – as we speak- vast haar boeltje om straks haar gedoemde relatie met voetballertje Wesley Sneijder uit te bouwen. Het is ze gegund. Waarschijnlijk kan Yolanthe niet wachten uit Volendam te vertrekken, want volgens de geruchten paste ze niet helemaal thuis in het vissersdorp. Joh, je meent het.

De boel schijnt geëscaleerd te zijn nadat Jan”s oudste zus Jenny, tijdens de verhuizing met vriendinnen het huis van ’t stel ging schoonmaken. Vond Yo wel zo handig, want die vertrok om te winkelen. En koffie en thee, ho maar. Wordt gezegd. Maar goed, geen slim idee als je in Volendam woont. Jenny was ’t voorval nog niet vergeten, want die bracht het onderwerp nog eens doodleuk ter sprake op – nota bene- d’r eigen bruiloft. Yo ging daar niet helemaal niet lekker mee om en vertrok kwaad van ’t trouwgebeuren. Zeggen ze.  En toen was daar vast Wesley Sneijder die d’r over haar bolletje streek en zachtjes fluisterde dat het in Madrid veel leuker wonen is. Warmer ook.

Maar ook Jan Smit heeft geen schone handen. Schijnt het. Volgens de immer draaiende geruchtenmachine is hij betrapt op het zoenen van één of andere oudere vrouw in een toilet. Niet bepaald een romantische plaats. Diep in zijn hart schijnt Jan namelijk op oudere vrouwen te vallen. Ellemieke Vermolen is daar een aardig voorbeeld van. Inderdaad, als je dan toch iets aan Yolanthe aan moet merken is dat ze ‘iets jonger’ is.

Wat een gedoe. En het is sneu. Jantje moet waarschijnlijk weer heel veel nummers schrijven om een beetje over zijn liefdesverdriet heen te komen. Yolanthe een paar voetballers of wat. Maar ze zijn niet de enigen, want Patricia Paay en Adam Curry schijnen ook uit elkaar te gaan. Adam heeft ook al een nieuwe vriendin in de vorm van actrice Mickey Hoogendijk. Een stuivertje wisselen gaat tegenwoordig langzamer dan switchen van partner.

UPDATE: Is de verhouding tussen Wesley en Yolanthe nu wel of niet een hoax? Manager Jaap Buijs ontkent, maar niet iedereen is daar van onder de indruk. ( Lees: Twitteraars)

UPDATE: Zelfs Balkenende heeft zich over De Breuk heeft uitgelaten. De beste man schijnt ze zowaar te kennen en is erg ‘verrast.’ Zo, en nu kan ‘ie door met crisis managen.

UPDATE: En nu weer een raar verhaal over de beelden in de parkeergarage die lieten zien hoe gezellig Wesley en Yo het even met elkaar hadden. Want als het een hoax is, dan hebben ze het leuk gespeeld. Enfin, mocht het waar zijn, hadden dan die beelden wel uitgezonden mogen worden?  Mijn Netwerk-collega’s gaan dat vanavond onderzoeken en vragen Georgina Verbaan – haar relatie liep op de klippen door een aantal vage foto’s, genomen met een mobiel, waarop ze zoenend stond met iemand anders dan lover Jort Kelder – wat zij d’r van vindt.

UPDATE: Ah. Het afscheid. In stemmig zwart rijdt Yo weg. Hoezo dramatisch?

Plaats een reactie