Geen broek, geen legging, maar tregging!

2 Jun

Heb jij al een tregging in de kast? Nee? Dan loop je wel een beetje achter, want waar je momenteel ook maar kijkt worden treggings in het straatbeeld gespot.

 

tregging

tregging

Een tregging is geen legging, ook geen broek, maar een combinatie van beide. Trousers plus legging maakt een tregging, snapt U? Het komt neer op een strak broekgeval die, zo mogelijk, nog strakker om je benen zit dan de welbekende skinny variant. Niet voor niets zijn celebs als Kate Moss en Victoria Beckham d’r al in gesignaleerd.

En als Kate M. het draagt, dan moet natuurlijk de ganse wereld er aan. En dat baart me eerlijk gezegd een beetje zorgen. Jaja, andere mensen maken zich zorgen over de wereldcrisis, ik beperk me tot de impact van de tregging. Maar laten we wel zijn, die strakke skinny broeken stonden – hoe zal ik dit eens op een redelijk aardige manier zeggen – bijzonder veel vrouwen niet. Je moet wel dunne beentjes a la –inderdaad- Kate Moss hebben om daarmee weg te komen. Met korte, dikkere benen is niets mis, zolang je je maar niet wurmt in een superstrakke broek.

En net toen we dachten dat de wijde broeken weer terug kwamen, bedacht de mode-industrie dat je van twee modetrends natuurlijk ook één trend kan maken. Kassa! Waarom niet, het kan natuurlijk altijd strakker. Of nog erger, glimmender. Want treggings worden bij voorkeur gedragen in leer- en lakvarianten. Als je daar niet van houdt, kan je ze ook nog altijd in knalroze of kanariegeel aanschaffen. Zo lekker gek, weet je wel. Als je even geen zin hebt in de harembroek, dan trek je de volgende dag toch gewoon een tregging aan?

Het is nu wachten op de brok. Een broek plus rok is brok. Logisch toch? Zal ongetwijfeld ook heel hip, creatief en origineel uitpakken.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: