Not to buy.

14 sep

Dank voor de comments, mails, smsjes en andere goedbedoelde adviezen over mijn dilemma van de roze tas. De strekking van de boodschap van de reaguurders was duidelijk; niet kopen met die hap.

‘Als je ‘m echt had gewild, had jij ‘m echt al láng gekocht’ smste modevriendje G. ‘Te duur’ was het vernietigende oordeel van oud-collega M. Al kon die andere oud-collega M. best wel begrip opbrengen voor mijn dilemma, aangezien ze zelf ook eerder voor die keuze had gestaan. En besloten had op het laatste moment toch die paar honderd euries op de bankrekening te laten staan.

Ook vriendinnetjes V. en Y. waren gisteren in de kroeg niet onverdeeld enthousiast over die roze tas. ‘Je draagt écht niet zeven dagen per week roze’.  De sms van dat andere vriendinnetje F. waarin stond ‘dat een roze tas absoluut vreselijk staat bij een kobaltblauwe jas’, gaf de doorslag.

En dus lieve mensen, laat ik hem staan. In de Bijenkorf. Waar ‘ie braaf ligt te wachten op een ander roze meisje die ‘m wel 24/7 gaat rondsjouwen. De trut.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: